سالن طبخ غذای دانشگاه، صنعتی شد
در راستای تجهيز سالن طبخ غذای دانشجويی با حمايت مالی صندوق رفاه دانشجويان کشور، چرخه طبخ برنج و خورشت با خريد ديگ‌های تمام استيل، از حالت سنتی به صنعتی تغيير يافت. رياست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دهقان و قائم‎مقام رياست جناب آقای دکتر رنجبر عسکری، با حضور در سالن طبخ غذا و حوزه معاونت دانشجويی، از اين مجموعه‎ها بازديد نمودند. 







   1395/10/29 14:59    تعداد بازدید :  1175

تعداد بازدید : 1175
7.1/10 (تعداد آرا 16 نفر )
تصویر روز

 
خرداد 1396
 
5 4 3 2 1
12 11 10 9 8 7 6
19 18 17 16 15 14 13
26 25 24 23 22 21 20
31 30 29 28 27