سالن طبخ غذای دانشگاه، صنعتی شد
در راستای تجهيز سالن طبخ غذای دانشجويی با حمايت مالی صندوق رفاه دانشجويان کشور، چرخه طبخ برنج و خورشت با خريد ديگ‌های تمام استيل، از حالت سنتی به صنعتی تغيير يافت. رياست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دهقان و قائم‎مقام رياست جناب آقای دکتر رنجبر عسکری، با حضور در سالن طبخ غذا و حوزه معاونت دانشجويی، از اين مجموعه‎ها بازديد نمودند. 







   1395/10/29 14:59    تعداد بازدید :  1102

تعداد بازدید : 1102
7.1/10 (تعداد آرا 16 نفر )
تصویر روز

 
فروردين 1396
 
4 3 2 1
11 10 9 8 7 6 5
18 17 16 15 14 13 12
25 24 23 22 21 20 19
31 30 29 28 27 26
 
 
عید نوروز