پنجشنبه 06 اردیبهشت 1397 ساعت 02:31

سالن طبخ غذای دانشگاه، صنعتی شد

در راستای تجهيز سالن طبخ غذای دانشجويی با حمايت مالی صندوق رفاه دانشجويان کشور، چرخه طبخ برنج و خورشت با خريد ديگ‌های تمام استيل، از حالت سنتی به صنعتی تغيير يافت. رياست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دهقان و قائم‎مقام رياست جناب آقای دکتر رنجبر عسکری، با حضور در سالن طبخ غذا و حوزه معاونت دانشجويی، از اين مجموعه‎ها بازديد نمودند. 







   1395/10/29 14:59    تعداد بازدید :  1406

تعداد بازدید : 1406
7.1/10 (تعداد آرا 16 نفر )